AutoClubAutoClub

  • Online Alışveriş
  • Bayilik Başvurusu
  • Uygulamalar
    • AutoClub Seramik Kaplama
    • AutoClub Boya Koruma
    • Detaylı İç Temizlik ve Sterilizasyon
    • Cam Filmi
    • Araç Kaplama
    • Diğer Uygulamalar
    • Motor Temizleme
    • Cam Temizleme
    • Özel Paketler
    • Otomobil Temizleme – Yıkama
  • Bayiler
  • Kampanyalar
  • Haberler
  • Blog
  • İletişim
En YakınAutoClub

WRC – Rally Turkey 2020 / 18-20.09.2020

Turgut Yüksekdağ
Cumartesi, 26 Eylül 2020 / Published in Galeri

WRC – Rally Turkey 2020 / 18-20.09.2020

Dünya Ralli Şampiyonası WRC Rally Turkey 2020 Marmaris’te Yapıldı.

AutoClub’ın da ana sponsorları arasında yer aldığı organizasyon 155 ülkede naklen yayınlandı.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi, 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla 18-20 Eylül tarihlerinde Marmaris’te düzenlendi. 15 ülkeden toplam 105 yerli ve yabancı medya mensubu tarafından takip edilen yarışı, 31 yaşındaki Gallerli Elfyn Evans-Scott Martin ekibi kazandı. Toyota Gazoo WRT takımı adına yarışan Red Bull sporcusu Evans, kariyerinin üçüncü Dünya Ralli Şampiyonası zaferini elde etti.

Kısa adı TOSFED olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Spor Toto katkılarıyla, “En İyisi Kirala, Avis ile Kirala” mottosu ile müşterileriyle buluşan AVIS, Grand Yazıcı Club Turban, Turk Yacht, Pilotcar, Ahu Hastanesi, Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, Mr.No Dardanel, Auto Club, Fora ve B-Good sponsorluğunda Türk Telekom alt yapısı ile organize edilen ralli, 3 gün boyunca 707 kilometrelik parkurda 12 özel etapta büyük çekişmeye sahne oldu.

Asparan’da yer alan servis parkta Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da katılımıyla düzenlenen kapanış seremonisi ve ödül töreninde Evans-Martin birincilik ödülünü alırken, Belçikalı Hyundai Shell Mobis WRT sürücüsü Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul ikinci ve aynı takımdan 9 kez Dünya Ralli Şampiyonu Fransız Sebastien Loeb-Daniel Elena ekibi de üçüncü olarak podyumda yer alan isimler oldular.

 

 

  • Tweet

What you can read next

2018 Yılının En İyi Bayileri
2019 AutoClub Bayi Toplantısı
Turkiye F1 Karting

Son Eklenenler

  • DS 4 ile Karadeniz

    Tanıttığı her yeni model ile Premium segmentte ...
  • 2023 – Porsche On Track

    Porsche’nin lüks SUV segmentindeki modeli...
  • 2023 – 100. Yıl Rallisi

    Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel, Bolu’da düze...
  • Voyah Dream Türkiye Ön Siparişleri Kasım Ayında Başlıyor!

    Çin’in en büyük otomotiv şirketlerinden Dongfen...
  • Yenilenen Skoda Superb Tanıtıldı

    D segmentinin en önemli modellerinden birisi, S...

Son Yorumlar

  • AutoClub Veliefendi – İstanbul Zeytinburnu için weeqqadasa

Kategoriler

  • Blog
  • Galeri
  • Haberler
  • Kampanyalar
  • Köşe Yazıları
  • Otomobil Haberleri
  • Uncategorized
  • Video
TOP