Castrol gösterilerle Motoplus'ı büyüledi

Paylaş/Kaydet Tavsiye Et Rapor Et
Madeni yağ sektörünün lideri Castrol 25-28 Şubat tarihlerinde CNR Expo'da düzenlenen Motoplus Fuarını benzersiz etkinliklerle renklendirdi...

CASTROL AKIL ALMAZ GÖSTERİLERLE

MOTOPLUS’I BÜYÜLEDİ

 

Madeni yağ sektörünün lideri Castrol, 25 – 28 Şubat tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenen Motoplus Fuarı’nı benzersiz etkinliklerle renklendirdi.

 

Fuarın gösteri sponsorluğunu üstlenen Castrol, bu yıl, motosikletle akrobaside dünya şampiyonu olan Dougie Lampkin’i ağırladı. Scooterman lakaplı şampiyon Dougie Lampkin, Castrol Gösteri Alanı’nda motosikletiyle yaptığı akrobasi gösterileriyle fuar ziyaretçilerine inanılmaz anlar yaşattı. Türkiye’ye ilk kez geldiği geldiğini ve Motoplus Fuarı’nı oldukça gösterişli bulduğunu söyleyen Lampkin, buradaki ilgiden çok etkilendiğini belirterek, “Türkiye’de motosiklete bu kadar ilgi olduğunu görmek beni şaşırttı. Motoplus oldukça başarılı bir fuar. Ülkenize en yakın zamanda tekrar gelerek daha uzun süre almayı istiyorum” dedi.

 

Büyük şampiyon Scooterman, Castrol Power 1 ile Türkiye’de…

Castrol Power1’in konuğu olarak Motoplus Fuarı’na katılan Dougie Lampkin, tüm dünyanın yakından tanıdığı büyük bir akrobat… Dünya Trial Motosiklet şampiyonalarında toplam 12 birinciliği olan İngiliz sporcu Dougie Lampkin, dünya motosiklet klasmanında 6. sırada yer alıyor. Motosikletle akrobasi, trial ve enduro dallarında uzmanlığı ile bilinen Lampkin’in 5 kez kapalı alan, 7 kez de açık alan Dünya Trial Şampiyonluğu bulunuyor. Ünlü şampiyon geçtiğimiz günlerde İtalya'da düzenlenen ünlü Hell's Gate Ekstrem Enduro Şampiyonası’nda da birincilik kupasını kucakladı.

 

Scooterman, fuar boyunca her gün saat 13:00, 15:00 ve 17:00’de Castrol Gösteri Alanı’nda yapacağı gösterilerde, trial motosikletiyle hayal bile edilemeyecek engelleri aşarak Motoplus ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

 

Castrol, Türkiye’nin en güzel motosikletini seçti !

Castrol En Güzel Motosiklet Yarışması’nın sonuçları da Motoplus’ta belli oldu. Türkiye’nin dört bir yanından 200’e yakın motosikletin değerlendirmeye alındığı yarışmada Scooter kategorisinde Barkın Bayoğlu, Chopper’da Şakir Şenkalaycı, Cadde/Enduron’da da Adnan Baş’a ait motosikletler birinciliği kazandı. Okan Bayülgen, Erdil Yaşaroğlu, Fem Güçlütürk, Kemal Merkit ve Fuat Domaniç’ten oluşan yarışma jürisi, özellikle Chopper kategorisinde eleme yaparken oldukça zorlandı. Yaratıcılığı zorlayan modellerin boy gösterdiği yarışmaya, önümüzdeki yıl çok daha ilginç motosikletlerin katılması bekleniyor.

 

PROGRAM

Fuar alanı      : İstanbul Fuar Merkezi; Yeşilköy  / SALON 9 - 10 - 11

Fuar ziyaret saatleri :     25 Şubat 2010 13:00 -  20:00

  26 Şubat 2010 10:00 - 21:00
              27 Şubat 2010 09:30 - 21:00
              28 Şubat 2010 09:30 - 19:00

Dougie Lampkin’in gösteri programı:  Castrol Gösteri Alanı /   25 - 26 – 27 -28 Şubat 2010

(Her gün 13.00-15:00-17:00)

Castrol En Güzel Motosiklet Yarışması standı:  10. Hol



Bu haber önce ve sadece AutoClub'da! Kaynak Olarak Autoclub.com.tr linki belirtilmeden alıntı yapılması, izinsiz yayımlanması yasaktır. ©2010
Yorumlar
 
kral60 - 11 Temmuz 2010 Pazar 22:55
FATİH YAYLA süppeeerrr
Şikayet Et Sakıncalı Yorum

bambi123 - 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:53
gökhan yılmaz castrollll
Şikayet Et Sakıncalı Yorum

Yorum Yaz
Yorum :
Kalan Karakter Sayısı : 1000